Calendar

Activity 2022‑09‑13

Type

Football

Location

HORNE-SALIBY

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

trening TJ Horne Saliby

Nas mizerny sobotny vykon neostal bez odozvy. Trener dlho hovoril. Najviac vadilo chybajuce nasadenie. Taktiez vytykal, ze sme boli nekoordinovani: raz napadal jeden, potom druhy, potom dalsi makal, iny sa prechadzal, nekricali sme si, nepovzbudzovali sa, proste sme nefungovali ako tim a to je asi najvacsi problem.

Povodne som mal v plane sa ospravedlnit za tie nevyuzite sance. Ale uz som to hovoril v satni cez polcas a tiez nechcem viac sypat sol do ran, ale radsej sa pozerat do buducnosti. Dalsi zapas je uz pozajtra!

Tento tyzden som sluzba s Habim, nosim lopty:) Trenovali sme so svetlom na vedlajsej ploche. Bolo nas 20 (!) vratane troch Ukraincov.

Po treningu prisiel aj prezident. Bolo vidiet, ze je nestastny (kazdy by bol keby videl ten zapas). Nekrical, nenadaval, hovoril pokojne. Zaklad je vstupit si do svedomia, kazdy do svojho.

Note

- rozbehanie
- baggo (dve skupiny, dva dotyky)
- prihravky-kombinacie s tromi stanovistami (boli aj dlhe lopty od prveho k stvrtemu)
- ukazovacky: boli tri teamy a hrali vzdy dva (obranne) proti jednemu (utocnemu), ktory napadal, alebo sa snazil dat gol; vystriedali sme niekolko hier, niektore aj vo vysokom tempe
- 6x 100m sprint (80%)
- strecing