Calendar

Activity 2022‑09‑18

Type

Football

Location

MATUSKOVO

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Matuskovo - Horne Saliby 1:3 (0:2)
majstrovsky zapas

Pred zapasom som sa rozcvicoval so zakladnou jedenastkou. Aj cez prestavku sme s Petom Hrebikom dali fakt dobru rozcvicku. To je hned nieco ine ako ked clovek ide do hry "zmrznuty" z lavicky.

Velmi som chcel dat dnes gol, bohuzial sa to nepodarilo. Nemal som ani nejaku velku sancu. Mali sme vlastne len jednu a z tej dal Robko gol.

Note

V prvom polcase sme dali dva goly. Prvy dal Prucniak po tom co k nemu doputovala lopta v 16ke (nieco velmi podobne ako vcera ku Kochimu v Sali). Druhy gol dal Erik z 11m.

Do druheho polcasu som isiel napravo a Peto nalavo. Mal som casto loptu, bohuzial som ich aj vela stratil. Nasiel by som nejake vyhovorky ako napriklad ze Kevin na mna krici, ja mu prihram, a vtedy zistim, ze stoji za hracom. Ina situacia ked sa pustim s vedenim lopty do sprinterskeho suboju s najrychlejsim hracom z ich teamu... nastastie som ju vybojoval naspat. Tak ci onak vsetko moje chyby vyplyvajuce z mojich rozhodnuti.

Tesit ma moze pekna golova prihravka na Robka, ktoru on prehodenim brankara premenil. To bol naozaj pekny futbalovy moment. Mozno aj mne raz tak niekto prihra:)

Chodil som casto do 16ky, vzdy ked sme mali akciu som tam bol. Lopta ale velakrat neprisla. Chce to trpezlivost, gol raz urcite pride.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663962/