Calendar

Activity 2024‑05‑26

Type

Football

Location

VELKY-CETIN

Season

Spring 2024 Slovakia

Description

Velky Cetin - Trnovec 5:0 (3:0)
majstrovsky zapas

Mojou ambiciou bolo odohrat polcas, ale kedze nas bolo presne 11 + Melo na striedacke, tak som musel dat celych 90 minut.

Garmin: nabehanych 13km, 1500cal, 4 days recovery :)

Note

Hrali sme 4-4-2 a bol som v utoku. V praxi sa ale ukazalo, ze som v strede zalohy. Zapas totiz vyzeral presne tak, ako by si ho niekto pred nim predstavoval (keby sa nad tym zamyslel). Hralo sa na jednu branu (tu nasu:), ale uspesne sme odolavali, aj ked sme trochu hoteli. Mna osobne stav 0:0 naplnal energiou, ale viaceri z toho boli zbytocne nervozni.

Odolavat sa nam darilo az do 37. minuty. Spravili sme rychly break so zakoncenim, ale ostali sme viaceri vysiet hore. Takze z protiutoku sme hned inkasovali. A potom v priebehu dalsich par minut celkom 3x.

Cez polcas sme museli striedat. Mlady Stello isiel dole a namiesto prisiel Mello do utoku. Takze som sa posunul na lavu zalohu. Tam sa mi hralo dobre. Je to jednoduche, lebo stacilo mi rozmyslat len na polovicu, kedze za chrbtom bola ciara. Obraz hry sa nezmenil. Dobyvali nas, ale goly davali len nahodne alebo zlepene. Ako keby nechceli dat gol.

My sme na konci spravili pekny protiutok, ked Pato potiahol, prihral mi pred brankara. Ja som zakoncil, ale nemal som uz sil to umiestnit k tycke ako som si to v hlave predstavil. Miesto toho to islo medzi nohy brankara, od ktoreho to islo na roh. Rovnako tak to mohlo ist do brany, ale proste nebol to nas den.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/727059/