Calendar

Activity 2022‑10‑01

Type

Football

Location

SLADKOVICOVO

Season

Summer 2022 Slovakia

Description

Sladkovicovo - Horne Saliby 0:4 (0:0)
majstrovsky zapas

Trener bol stale chory, takze na zapas neprisiel. Po Tiborovi poslal instrukcie, tj zostavu a standardky. Myslel som, ze pojdem do zakladu, zvlast po golovej prihravke v Matuskove (2022-09-18) a vitaznom gole s Vahovcami (2022-09-25). Ale na pravu zalohu isiel nakoniec Agam Vago.

Striedania robil Tibor ako kapitan. Mal typicky syndrom noveho trenera, a to ze sa bal striedat. Cez polcas povedal, ze 5-10 minut a ideme hore, ale nakoniec to trvalo 20-25 minut kym vystriedal Sandyho, neskor aj mna. Ostatnych tam poslal vyslovene len na par minut. Pricom o vsetkom bolo uz okolo 65 minuty rozhodnute.

Gol, ktory som dal ma tesi a este viac ma tesi, ze bol hlavou! Skocil som peknu rybicku:) Ale to ze som hral len 15 minut ma tesi uz menej.

Note

Od zaciatku zapasu sme boli lepsie muzstvo. V prvom polcase sme mali sance, ale nepremenili ich. Robko trafil spojnicu. V druhom si vsak napravil chut a z 25 metrov otvoril skore. Odvtedy sme ich drvili. Dalsi gol pridal Erik, potom opat Robko, a nakoniec aj ja, ked som sa konecne dostal na ihrisko.

Pred zapasom sme si povedali, ze sa nebudeme hadat a tak sme aj robili. To bol zaklad, lebo keby sme sa zacali hadat, rozpadli by sme sa ako domcek z kariet. Timovy a kolektivny vykon polozil zaklady vitazstva!

Natocil som pekne videa a poslal do skupiny. Jedno pred zapasom, ale este krajsie po zapase :-)

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-galanta/zapas/663977/