Calendar

Activity 2023‑02‑26

Type

Football

Location

JATOV

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

OFK Jatov - FK Veča 3:4 (2:1)
pripravny zapas

Kedze som mal zranenie laveho hamstringu, na tento zapas som sa naozaj zodpovedne pripravoval, vratane toho, ze som vynechal piatkovy masaker s Adou v telocvicni:)

Dvojfazove ranajky:
Faza 1: power granola + MUD\WTR
Faza 2: protein chlieb s vajcom + pribinacik

Rano po kostole som stretol Danyho Rehaka a prehovaral ho, ze nech si ide za nas zahrat. Ale bol fajnovy - vraj by siel len ak by sme hrali na umelej. Mal hrat dnes pripravak za St Polten, ale otocili ich 50 km za Viednou kvoli pocasiu.

Na zraz som prisiel 3 minuty neskor. Nik tam nebol. Bal som sa, ze uz odisli. Ukazalo sa, ze este len prichadzaju. V Salibach by uz bolo 10-20 eur v kasicke:)

Note

Hral som v zaklade stredneho zaloznika. Boli sme tam traja a mali sme sa tocit: Sufo, Karto a ja. Ale hned na zaciatku sme sa dohodli, ze ja budem tak vyssie, doslova hrat podhrotoveho. Tam som aj vacsinu zapasu bol. Utocnik bol Supec.

Cez polcas som sa pytal trenera, ze ak pojde Supec dole, ze ci ma da do utoku. Povedal, ze tam da Farkiho a ze mna chce mat tam, kde som. Nakoniec sa to ukazalo ako dobre rozhodnutie.

Prvy gol nam dali po rohu, ked nik nebral hraca (ja som mal mladeho). Vyrovnali sme po mojom priamom kope, ked brankar vyrazil, Farki vratil pred branu a Karto doklepol. Do polcasu sme dostali este jeden pota gol, ktory si moc dobre nepamatam. Mal som este jednu strelu lavackou, ale bal som sa tou nohou do toho opriet, tak to letelo 2m nad branu. Ale zakoncene!

Zima mi bola strasna. Trener to videl, tak mi cez polcas kupil 4cl slivky. To trochu zahrialo.

V druhom polcase sme na nich vybehli, vypracovali sance, ale gol sme dali paradoxne taky zlepeny so stastim. Sufo vystrelil, trafil mna, odomna sa lopta stecovala, brankar si na nu este siahol, ale skoncila v sieti.

Potom som mal este dve strely: prva z 20m tesne vedla; to mohol byt gol. Druha sanca: lavackou som si prebral v 16ke, otocil sa a pravou vystrelil, ale brankar sa hodil a vyrazil. To by bol naozaj pekny gol. Inak som stratil za zapas asi 3 lopty, dobrych prihravok vela, finalne dobre asi 3-4.

Zapas rohodol Farki. Raz si zbehol z lavej strany a zo 16m vypalil presne k tycke. Druhy gol dal z najazdu, ktory premenil tak ze obisiel brankara a z uhlu skoroval. Chalan vraj zahadzuje casto sance, ale dnes mu islo a vyhral nam zapas!

Event URL

https://mynitra.sme.sk/c/23140571/branc-a-vrable-so-skalpom-tretoligistov.html