Calendar

Activity 2023‑04‑09

Type

Football

Location

JAROK

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

Jarok - FK Veca 1:1 (0:0)
majstrovsky zapas

Opat predzapasova priprava v satni. Hral som v zaklade ako utocnik.

Hral som dobre. Dokonca aj Farki po zapase povedal, ze som dobre hral a to uz je co povedat:)

Note

Zapas bol obojstranne rozharany, ale v zasade sme hrali dobre. To bolo aj prvykrat co som cez polcas pocul trenera hovorit, ze je to dobre a ze dnes konecne vyhrame.

V prvom polcase som mal viacero dobrych veci: zakoncenie hlavickou, ktore bolo z dialky, brankar chytil. Dva centre po jednom z kazdej strany. Mensie solo kedy ma na 16m drzal za dres ale som sa mu vytrhol, ale potom v 16ke mi zobrali loptu. Cez polcas v satni chalani hovorili, ze rozhodca uz mal pistalku v ustach, cakal len kedy spadnem. Podarilo sa mi tiez 2x vystihnut superovu prihravku a takto ziskat loptu pre nas.

V druhom polcase som zariadil zltu kartu, ked som si dobre prebral vysoku loptu do behu a nemal inu moznost ako ma zlikvidovat smykackou. Zvyjal som sa na zemi, trochu dramaticky, ale ked prisiel rozhodca ku mne a vravel, ze mu dava zltu kartu, tak ma to potesilo, ze som sa hned postavil a odkracal prec. To bola chyba. Mal som tam lezat aspon 5 minut. Kedze bola karta ani dole z ihriska by som nemusel ist.

Gol sme dali z priameho kopu ked Pagy prestrelil mur. Mame to aj na videu:) Dole som isiel v 70. minute a cas na lavicke plynul ovela pomalsie ako na ihrisku. Boli to nervy. Ked sa zdalo, ze uz konecne vyhrame, dostali sme gol po centri, ked Hugo vyrazil a typek to z voleja trafil do prazdnej brany. Keby taku kopal znova, tak ju kopne do kukurice. Smola.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646029/