Calendar

Activity 2023‑06‑18

Type

Football

Location

SALA-VECA

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

FK Veca - FK FC Jelenec 5:2 (1:1)
majstrovsky zapas
(zaznam zo stretnutia)

Krasne pocasie, bohata navsteva a konecne nasa prva vyhra!!

Prislo fakt vela ludi a medzi nimi aj Ciro, Dany, aj Kochy.

Note

Do zakladu som sa nedostal, ale nebol som z toho rozladeny. Len som dufal, ze do hry pojdem skoro, co sa aj stalo. Nastupil som cez polcas za stavu 1:1 za zraneneho Sufa. Kerty mi dal naozaj dobru rozcvicku, takze som isiel bomby od prveho momentu.

Opat sme hrali nas klasicky biliard s brankou, ked Hanko napalil tyc, nasledne Hugo brvno, a potom Adam Lenicky konecne upratal loptu do brany, samozrejme ako inak -- od tyce! My sme dali tuto sezonu snad viac tyciek ako golov:) Chvilku nato sme mali penaltu, nik sa nemal k tomu ju kupnut, tak to Hugo zobral na seba a premenil -- 3:1.

Mali sme aj dalsie sance, ale Adam zprava a David zlava mi do golovej sance neprihrali. Namiesto toho som ja prihral dlhym kriznym pasom Hankovi, ktory z prvej prekonal brankara a uz sme viedli 4:1! Toto bola naozaj pekna futbalova akcia a mame aj na videu!

Oni sice potom znizili, ale nakoniec som sa aj ja dockal golu ked David potiahol po lavom kridle, prihral mi pred branku, kde som si prebral loptu a napalil k tycke! Hned po rozohrati zapiskal rozhodca koniec a mohli sme sa vrhnut na oslavy:)

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/646108/