Calendar

Activity 2023‑06‑20

Type

Football

Location

GERCENOVA

Season

Spring 2023 Slovakia

Description

Turnaj "dvoch" na Gercenke - vitazstvo!

Tento tyzden to bolo mimoriadne, lebo sme zacali uz o 18:00 a hrali turnaj. Celkom 4 druzstva, dve z partie o 18:00 a dve nase z 19:00. Oni mali druzstvo starych (otcovia) a mladych (teenageri). Mladi hrali o jedneho viac, teda siesti. Zaroven hrali s normalnou 5kovou loptou, presne takou s akou hravame zapasy vonku na trave. Bohuzial v telocvicni skakala a lietala ako na biliarde. Kazdy hral teda 3 zapasy. Jeden zapas trval 23 minut (+2 minuty na reziu).

Turnaj sme nakoniec vyhrali po vitazstvach 4:0, 2:0 a 5:2. Roman ako kapitan prevzal pohar. V nasom muzstve bol okrem mna este moj brat Jojo, Bater, a Pista.

Note

Prvy zapas sme hrali s fotrikmi a bolo to zaujimave, lebo sme ich nepoznali. Vyzerali sebavedomo a ambiciozne, ale pomerne rychlo im dosla kondicia. Ostavali vzadu a odkopavali. Nase goly dal 2x Pista a 2x Roman. Ja som neskoroval, ale na tri som prihral.

Dalsi zapas s mladymi bol pojaseny, lebo ich velka lopta lietala a odrazala sa. Oni boli vsade, ale to nebolo dane tym, zeby vela behali, ale tym, ze ich bolo o jedneho viac. Pomerne rychlo sme pochopili, ze gol strelami nedame (velka lopta), tak sme zacali umne kombinovat, doslova precizne a hodinarsky. Takto sme ich 2x vytukali a Romanovi som prihral na dva goly do prazdnej branky.

Posledny zapas mal rozhodnut o vitazovi turnaja a tiez sa zapocitaval do oficialnej statistiky Gercen ligy. Takze bol najdolezitejsi! Dostali sme prvy gol a nase hlavy boli dole. Ale nevzdavali sme sa a Pistov vyrovnavajuci stastny gol nas nakopol. Potom som mu pritukol a on napalil do vinkla, uz sme vyhravali 2:1. Dalej som zakombinoval s Baterom a pripravil mu cistu poziciu - 3:1. Oni vrhli vsetky sily do utoku, s brankarom vybehovali, takze takto som do prazdnej branky dal svoj prvy gol na turnaji a potom zo samostatneho najazdu aj druhy. Uz bolo 5:1 a aj ked este znizili, vitazstvo sme si uz postrazili:)

Event URL

https://futbal.bater.sk/index.php?sub=history