Calendar

Activity 2024‑09‑08

Type

Football

Location

LUZIANKY

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Luzianky - Trnovec 2:3 (1:1)
majstrovsky zapas

Vcera bola v Bucanoch pekny 5km beh, na ktorom som sa ale nezucastnil, aby som bol pripraveny na dnesny zapas. Potom som to dodatocne aj trochu lutoval.

Nebol som z toho nadseny a navyse som sa v tomto zapase aj zranil a natrhol si pravy hamstring. Na druhy den mi zalialo koleno zozadu krvou.

Note

Zacali sme dobre, Tomas dal gol, ale chvilu nato vyrovnali. V druhom polcase sa situacia opakovala, opat dal Tomas gol a hned vyrovnali. Okolo 70. minuty za stavu 2:2 som isiel konecne hore.

Par minut nato sme dali gol, ked Tomas trafil tycku a od nej si to zrazili do vlastnej branky. Potom vrhli vsetky sily do utoku, co bolo idealne pre nase brejky. Po narazacke som vysunul Ada, ze isiel sam na branku, ale moc vahal a brankar mu to vyrazil. Lopta sa dostala ku mne, brankara som obisiel, ale branku lavackou prestrelil.

Potom hru otvorili tak, ze pri nasom rohu boli v 16ke vsetci, vratane ich stoperov. Loptu sme odhlavickovali na polku, tam som dal zivotny sprint a preniesol hru na druhu stranu na Pata. Pato isiel sam na brankara a v okoli 20 metrov nikto nebol. Bohuzial napalil priamo do neho a odtial isla lopta do autu.

Keby bol napr. Vanzo v tychto sanciach, tak by sa spytal brankara kam to chce a vyhravali by sme 5:2. Lenze gol sme nedali, takze rozhodca nastavoval az 10 minut, daval im moznost vyrovnat. Ked uz toho nadstaveneho casu bolo az moc, tak som odkopol loptu v prerusenej hre, zaco som videl zltu kartu.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/817327/