Calendar

Activity 2024‑09‑29

Type

Football

Location

HOSTOVA

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Hostova - Trnovec 2:0 (0:0)
majstrovsky zapas

Zvazoval som ci ist na zapas. Jednak som bol po zraneni a tiez som mal dost odkurene stehna po vcerajsom zavode. Pisal som si s trenerom a zhodli sme sa, ze je nas malo, tak som radsej prisiel.

Ihrisko je vidiet z dialnice. V ramci rozcvicky som sa prebehol k vysokemu dialnicnemu piliery a naspat.

Note

Goly sme dostali zaciatkom druheho polcasu. Prvy sme si dali vlastny, ked zblokovany center skoncil v sieti. Druhy gol sme im darovali loptu a oni zakoncili.

Do hry som isiel okolo 65. minuty do stredu zalohy k Palimu. Nikolas isiel do utoku. Prvych pat minut som mal zaspatych, lebo som nebol dobre rozbehany. Vypustil som jeden suboj, co Mareka dost nasrdilo:)

Potom to uz bolo lepsie. S hokejistom som vyhral suboj pri ciare a odcentroval na Nikolasa, ale sanca z toho nebola. Ked Pali vystriedal, trener isiel ku mne do stredu zalohu a trochu sme kombinovali. Naozaj nic nebolo treba, len jednu dve narazacky dat a hned z toho boli precislenia.

Suvisly tlak sme si ale nevytvorili, lebo zapas sa dost znervoznil a treba povedat, ze aj nasou vinou. Lenze typek poslal Ada v prerusenej hre ramenom k zemi a to uz bolo cez ciaru. Myslel som, ze to je jasna cervena, ale nie: rozhodca Macho to vyriesil zltou:) Aj toto je 8. liga.

V poslednej minute som dal gol ked moju hlavicku chytil brankar za ciarou. Videl som to ja, videl to Denis co stal pritom, ale ostatni to nevideli, vratane rozhodcu. Takze sme sa o tom ani velmi nehadali. Na vysledku by to aj tak nic nezmenilo.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/817345/