Calendar

Activity 2024‑10‑02

Type

Football

Location

GERCENOVA

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

prehra 6:7 - moj druhy zapas v novej sezone

Kvoli vcerajsiemu futbalu (Slovan-City) sme mali trening dnes. Ale od rana prsalo, tak nebolo iste, ci trening vobec bude. Takze som stavil na istotu a isiel som do Bratislavy: odviest Simcu, pozriet staru mamu, a potom na futbal.

Trening v Trnovci nakoniec bol, ale len za brankou.

Note

Majovi som prihral na prvy gol a sice sme viedli, ale dlho nam to nevydrzalo a po chvilke sme prehravali 3:1. Hrat proti bratom Hakiovcom nie je zrovna lahke. Kombinovali si to lahko a efektivne. Ked zvysili na 4:1, vyzeralo to hrozivo, ale podarilo sa nam rychlo znizit na 4:2. Rovnaka situacia sa opakovala, pri 5:2 a 6:3. Vzdy sme trojgolovy rozdiel rychlo upravili na dva goly a boli tak stale v hre. Mojimi poslednymi tromi golmi sa nam podarilo vyrovnat na 6:6 a vtedy zacal riadny nervak.

Uz aj oni sa bali o vysledok a nervozita sa prejavovala mnozstvom nepresnosti. Jednu taku som vyuzil pri ich rozohravke, vypichol som nedoraznu prihravku dozadu, obisiel brankara a strielal do prazdnej branky. Bolo to ale v rychlosti a z uhla, takze som trafil len tycku. Hned z protiutoku Haki dobre potiahol a nase nedorazne branenie mu dovolilo nahodit loptu pred branku. Tam priletel Zizo rychlostou svetla a nekompromisne zavesil. Minutu nato bol koniec.

Remiza by bola spravodlivejsia, ale taky je futbal.

Event URL

https://futbal.bater.sk/index.php?sub=history