Calendar

Activity 2024‑10‑13

Type

Football

Location

STITARE

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Dolne Stitare - Trnovec 1:6 (0:3)
majstrovsky zapas

Plan bol taky, ze pre velky uspech z minuleho tyzdna (2024-10-06) zopakujeme zostavu. Tomiho som stretol vcera na pretekoch v Cabaji (nebehali sme, bol tam s frajerkou, ja tiez). Vsetko sme planovali a dohadovali.

Plan vsak dostal vazne trhliny hned v nedelu rano. Tomi mal horucky a Ado bol stale zraneny z piatkoveho treningu. Takze isiel do utoku a ja na pravu zalohu.

Note

Pravu zalohu som dlho nehral, naposledy v Salibach, ale tesil som sa nato. Rychlo som vsak zistil, ze ked nie sme zohrati s obrancom, tak to nie je velka zabava. Danko mi velakrat mohol posunut loptu na ciaru. Miesto toho sa rozhodol kluckovat, z coho vznikali protiutoky a zavary.

Za prvy polcas som spravil 20 nabehov a bol som z toho dost vyflusnuty:) Mal som tam aj nejake sance, ale zle som ich zakoncil.

Trener videl, ze som na prasky, tak ma dal v druhom polcase do utoku. Nastupil aj Vladko a dal mi par dobrych prihravok. Bolo vidiet, ze to ma v oku aj v nohe. Za stavu 3:1 bol zapas trochu nervozny, lebo citili sancu. Ich sance pochoval Denis po rohu a zvyseni na 4:1.

Potom prisli aj moje chvile. Najskor som vystrelil z 20m, brankar LTT vyrazil, no Filip Mihalik dorazill. Potom som nasiel v 16ke Nikolasa, ktory s prehladom pod brvno zakoncil. Zaznamenal tak svoj prvy gol za Dynamo a na treningu nas caka obcerstvenie (strudla).

Strielal som co sa dalo, hlavne druhy polcas, ale gol mi dnes nebol sudeny. Po zapase ma Pali utesoval, ze "tak to dnes vyslo". No nebol som z toho rozladeny, vysoka vyhra tesi.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/817362/