Calendar

Activity 2024‑10‑20

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Trnovec - Cabaj-Capor 2:1 (1:1)
majstrovsky zapas

Prvykrat sa mi podarilo dat gol tomu istemu superovi v dvoch roznych zapasoch. Pred vyse tromi rokmi (2021-07-25) sme v Hornych Salibach hrali pripravny zapas s Cabaj-Caporom. Vtedy som dal dva goly + spravil penaltu.

Na zapas sa prisiel pozriet aj nas trener z minulej sezony (Stefan Bertic)

Note

Hral som v zaklade utocnika. Na krajoch boli Ado a Tomino, ktory bol ale po chorobe, takze mu moc neslo. Tak sme aj dostali prvy gol, ked sa na lavej strane stratila lopta. Nasledovala prihravka do ofsajdu, krizny prizemny center a gol do nasej prazdnej brany. Rozculovali sme sa na rozhodcu, ale zbytocne. Navyse bol sam bez postrannych, takze naozaj to nemal ako vidiet (nielen tento ofsajd, ale vsetky).

Nastastie 5 minut nato sme hned vyrovnali. Marek potiahol po pravej strane, dobre mi prihral, ja som si prebral medzi dvoch hracov a zakoncil lavackou k tycke. To prebratie lopty bolo excelentne, ale bolo v tom aj kus stastia.

Par minut nato som mal dalsiu velku sancu. opat po Marekovom centri. V skrumazi som sa sice zorientoval, ale ostal som potom prekvapeny ze som sam pred branou s loptou. Dal som do nej vela sily a tak letela tesne nad. Stacilo dat placirkou k jednej ci druhej tycke. Mali sme aj dalsie sance: Denisovu hlavicku alebo Marekov volej, ktory neuveritelne zblokovali (uz som dvihal hore ruky). Sance teda boli, ale goly nie.

V druhom polcase trapenie pokracovalo. Z neho nas vykupila Paliho hlavicka po standartke a vyhravali sme 2:1. Oni sa hned minutu nato pripravili o moznost vyrovnat, ich kapitan sa nechal vylucit. Danko ho provokoval, on ho chytil pod krk a hodil o zem. V zavere sme mali este jednu tutovku ked sa Ado so mnou a Filipom rutil sam na branku, ale rozhodol sa, ze zakonci sam a netrafil branku.

Po zapase bol v satni mensi vyplach, pretoze vykon nebol dobry. A zasluzene. Zle to vyzeralo aj z ihriska, takze z tribuny museli stipat oci.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/817373/