Calendar

Activity 2024‑08‑29

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Trnovec - Velky Cetin 0:3 (0:0)
Pohár ObFZ Nitra - Campri Cup - 2. kolo

Trener nebol na zapase, kaucoval Vladko. Pred zapasom sme mali trampoty s mojim ISSF kontom, lebo bolo treba uhradit clenske, ale potom ked uz bolo uhradene sa zistilo, ze vyexpirovala registracka:) Nastastie Vlado ma znameho notara, ktory to aj cez statny sviatok vybavil a potvrdil.

Note

Isiel som do zakladu ako hrotovy utocnik. Stale som mal jet-lag zo vcerajsej cesty, tak sme sa dohodli, ze kolko uvladzem, tolko odohram. Nakoniec to vydalo na 64 minut.

Proti kvalitnemu superovi sme vela z hry nemali. Na druhu stranu sme ani ich nepustali do ziadnych vacsich sanci. Mozno mali 1-2 sance za polcas, ale gol nam nedali. Aj z minulych zapasov som vedel, ze vsetko sa snazia hrat cez toho Dominika co hrava v strede a na drese ma napisane Dombo-Rambo:) Toho som pri rozohravke dostupoval, takze im neostavalo nic ine len nakopavat dlhe lopty dopredu, co nasi stoperi lahko riesili.

Polcas bol 0:0. Niektori boli frustrovani, obdobne ako ked sme hrali u nich (2024-05-26), ale som ich povzbudzoval, ze to je dobre. Dokonca aj Vladko nas chvalil cez polcas. Ale asi nas prechvalil, lebo hned na zaciatku druheho polcasu sme dostali gol, potom dalsi, a potom sme sa zosypali. Podiel na tom malo aj to, ze sme cez polcas prestriedali, vratane brankara.

Event URL

https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/obfz-nitra/zapas/829491/